Вкусно
неделя, 6 април 2014 г.
Кифли с праз и колбас
Продукти:
За тестото:
350 мл. хладка вода
1 суха мая
2 яйца
1ч.л. сол
1ч.л. захар
4суп.лъж. масло
брашно
За плънката :
праз
колбас
2 яйца
сол
черен пипер
индийско орехче
Меси се тесто. Оставя се да втаса 1 час. Разточва се, реже се на триъгълници . Слага се плънка и се навива.
Пече се в умерена фурна около 30 мин.
Отгоре се намазват с жълтък преди да се сложат във фурната.
Праза се задушава около 20мин. в 1с.л.масло с малко сол,черен пипер и индийското орехче.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
По-нова публикация
По-стара публикация
Начална страница
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар