понеделник, 26 октомври 2015 г.
Китайско - пиле със зеленчуци
Продукти:
пилешко филе
моркови
чушки(зелени и червени)
гъби
червен лук
кълнове( има готови миксове зеленчуци )
чесън
олио
За соса:
50 гр. соев сос
2 суп.лъж.мед
1.с.л. балсамов оцет
1с.л.царевично брашно
черен пипер
Зеленчуците се нарязват на ивици, а месото на малки парчета.
Месото се запържва около 5 мин. После се добавя лука и след 2 мин. останалите зеленчуци. Всичко се пържи 10 мин.при постоянно бъркане.
След като зеленчуците омекнат се добавя постепенно предварително приготвения сос. Оставя се на котлона 1-2мин. до пълното усвояване на соса.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар