Вкусно
сряда, 9 октомври 2013 г.
Запечени картофи с пиле, кашкавал и маслини
Продукти:
картофи
пилешко месо
маслини
лук ( червен )
кашкавал
червен пипер
олио
сол
розмарин
магданоз
Картофите се сваряват( нарязани на кубчета) в подсолена вода.
Пилешкото месо ( на кубчета ) се запържва с малко мазнина, заедно с лука, червен пипер и розмарин.
След това смесвате месото,картофите и маслините ( на ивички ) и се пече.
Няколко минути преди да извадите от фурната се поръсва с кашкавал и се запича.
Отгоре слагате ситно нарязания магданоз.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
По-нова публикация
По-стара публикация
Начална страница
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар