Вкусно
понеделник, 29 юни 2015 г.
Бързи и лесни кашкавалени питки с колбас без месене
Продукти:
200 гр. кашкавал
100 гр. колбас
200мл. прясно мляко
250 гр. брашно
1 ч.л. бакпулвер
1 яйце
босилек
риган
чубрица
Настъргания кашкавал се смесва с нарязания колбас. Слага се прясното мляко, яйцето и брашното смесено с бакпулвера. Накрая се слагат и подправките.
С лъжица се взема от готовата смес и се слага в подмазана хартия за печене.
Пече се на 220 градуса предварително загрята фурна около 20-25 мин.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
По-нова публикация
По-стара публикация
Начална страница
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар