петък, 25 ноември 2016 г.

Сладкиш " Пандишок"





Продукти:

185гр. масло
2 чаши пудра захар
1и1/2 чаша орехи
1 чаша брашно
4 яйца
1каф.лъж.сода
7 ванилии
2 суп.лъж. какао






Маслото се разбива с 1ч. пудра захар. Добавят се смлените орехи,брашното,5 ванилии,содата,1 суп.лъж. какао и 4 белтъка. Всичко се разбърква добре. Пече се на 180 градуса в подмазана с масло тава.






Прави се крем от 4 жълтъка, 1 чаша пудра захар,3 ванилии и 1 суп.лъж. какао.
Когато сладкиша е изпечен се намазва отгоре с крема и се допича 2 мин на отворена врата на фурната, за да се стегне крема.

Няма коментари:

Публикуване на коментар